HUNDFRISÖR TÄVLING I BELGIEN MAJ 2016

1a PLACERING MED MIN COCKERSPANIEL

1a PLACERING MED MIN PUDEL .

FÖRE OCH EFTERBILD

FÖRE OCH EFTER BILD

FÖREBILD 10 VECKORS UTVÄXT

EFTERBILDEN

FÖREBILDEN

NACY VAR SNÄLL OCH HJÄLPTE MIG ATT HÅLLA MINA HUNDAR MEDANS JAG SKULLE UPP PÅ PRIS PALLEN 2 GÅNGER :)

IN ACTION KLIPP KLIPP

LENA OCH JAG ÄR TAGGADE INFÖR TÄVLINGEN

MINA FINA VÄNNER. VI ALLA PLACERADE OSS. TYVÄRR INGEN BÄTTRE BILD PÅ OSS ÄN DENNA. HON SOM TOG MASSA FOTO PÅ OSS VAR ALLA BILDER SUDDIGA :(

ALLT PACKAR OCH KLART FÖR TAKE OFF

PÅ VÄG !!!

BADA OCH FÖNA OCH PREPA HUNDEN MED BÄSTA PRODUKTERNA INNAN TÄVLINGEN ÄR A OCH O :) EN BLÖT KEVIN EFTER BADET

VI FIRADE MED GOD MAT PÅ GALA MIDDAGEN SOM DOM ANORDNADE OCH SENARE SMÖG VI IVÄG TILL HOTELLET SÅ VI KUNDE SE FINALEN I MELODIFESTIVALEN :)

KVÄLLEN INNAN HAN VI MED LITE SHOPPING PÅ BRÖDDARPS HUNDDAGIS DÄR BRATT PETS HADE DEMO. MORGONEN DÄRPÅ KÖRDE VI TILL BELGIEN

                 WOW VILKEN HELG DET BLEV FÖR MIG !!!!MAJ 2016 ÅKTE JAG OCH MINA VÄNNER TILL BELGIEN FÖR ATT TÄVLA PÅ GROOMING ART SOM ÄR EN HUNDFRISÖR TÄVLING I BELGIEN.

DET GICK JÄTTE BRA FÖR MIG 🙂 JAG PLACERADE MIG PÅ 1 PLATS MED BÅDA MINA HUNDAR YEEHH ! ÄNTLIGEN VANN JAG MED MIN COCKERSPANIEL KEVIN. OM MEN JAG ÄR GLAD FÖR ALLA PACERINGAR JAG HAR GJORT MED HONOM INNAN.. 2A 3E PLACERINGAR MÅNGA GÅNGER. MEN 1 PLACERING BLIR MAN JU EXTRA GLAD FÖR SÅKLART.

SPECIELLT NU NÄR HANS PÄLS BLIVIT MER ULLIG SEN VI KEMISK KASTRERA HONOM. DOMARNA VAR IMPONERAD AV VILKET JOBB JAG HADE LAGT NER. FÖR DOM VISSTE HUR PÄLSEN BIR EFTER EN KASTRERING... WOW WHAT A AMEZING JOB YOU MUST HAVE DONE TO KEEP HIM IN SHAPE.

SOM JAG KÄMPAT MED PÄLSEN OCH FÖRBEREDELERNA KRING DENNA PÄLS🤩 SÅ DET VAR ETT FINT BETYG ATT FÅ AV DOMARNA. DETTA SA TVÅ AV DOM INNAN JAG STARTAD... SEN SA DOM LYCKA TILL!!


DET GAV UTDELNING !! JAG VANN OCH MED BÅDA HELGEN VAR KANON OCH FÅ FIRA DET MED SINA VÄNNER VAR FANTASTISKT EFTERSOM ALLA MINA 3 VÄNNER PLACERADE SIG OXÅ. LENA 1 A PLATS I SALONG KLASSEN MED FINA MOLLY OCH JENNI 1 A PLATS MED SIN WESTI OCH ANNELI 3 PLATS MED SIN WESTI I CHAMPION KLASSEN.


Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.02 | 13:10

Hej ! är du fortfarande föräldraledig och har intagningsstopp ?
Om du har det vet du när du kommer att öppna igen? Enzo behöver verkligen trimmas.Mvh Laila

...
21.07 | 17:11

Hej! Såg bild på cocker du "gjort om". Såå fin! Cocker från samma kennel som vi köpt vår, CoolaCox. har du tid att göra vid vår Maltes valppäls? Mvh Marianne

...
24.10 | 00:59

Hej!
Vi har skaffat vår första cocker vi har har haft bl.a. dvärg snouzer som jag trimmade själv Men jag har inte trummat eng cocker hon är svart o vit
K

...
16.03 | 15:49

Hej. Det gör jag men tyvärr har jag intagning stopp.
Mvh Maria

...
Du gillar den här sidan