Fotoalbum

NYFÖDD

1 VECKA

2 VECKOR

3 VECKOR

4 VECKOR

5 VECKOR

6 VECKOR

7 VECKOR

KEVIN 12 VECKOR ( 3 MÅN ) SITTER I KATTERNAS KLÖSTRÄD :=) DÄR KAN VI NOG INTE SITTA NÄSTA GÅNG....DÅ HAR JAG BLIVIT LITE STÖRRE :)

12 VECKOR

KEVIN 4 MÅNADER

Kevin på valputs i Hässleholm klass 4-6 månader kom 3 a i sin klass ,matte stolt han var jättduktig för vara så liten :).Fick fin Kritik: "Söt ung hanvalp, fint huvud milt uttryck , välburna öron, bra hals god kropp f. åldern med passande benstomme, ger ett härligt vänligt intryck,fina rörelser från sidan,välvisad"

KEVIN 5 MÅNADER. MIN ÄLSKADE KEVIN ÄLSKAR ATT RULLA SIG OCH LEKA UTE I UR OCH SKUR :) MATTE SÄGER ATT JAG INTE FÅR KOMMA IN I HUSET OM MAN ÄR SÅ HÄR SMUTSIG DÅ ÅKER MAN I BADET :)) VOV VOV

KEVIN 6 MÅNADER :)

Kevin nu 7 månader.19 Maj var vi åter i Hässleholm på utställning.Vi kan stolt berätta han han kom på hedrande 2 a placering med Hp i sin valpklass 6-9 månader :) Kritiken blev : kort och kompakt god störel (danska).Maskulint vackert huvud korrekt bett tillräcklig hals välvinklad fram och bak rör sig med god skrid i längden fint temprament.

Kevin 7 månader blev BIR valp med Hp på Bosjökloster hundutställning 2 juni. Trots regn hela dagen var det ju värt att stanna kvar vi är jätteglada för placeringen :) Bilden tagen dagen efter och då var det SOL .Sätter in lite bilder från den våta dagen ;)

Regn hela dagen I 1 och halv timme stod vi tålmodigt och väntade innan det var dags,man tänkte lite om man var riktigt klok som valde att stå där i Regnet och vänta.Min dotter Emilia som var med fotade.

När vi väl skulle in så var det en stunds uppehåll tack och lov. Här får domaren en puss av Kevin. Det kanske där hon smälte :)

Han är så duktig när han ska visa sig står fint men i ringen springer han på. Kritiken blev : Trevlig valp,vackert huvud med mörka ögon,korekt bett,bra hals och överlinje, normala vinklar bra bröstkorg, rör sig harmoniskt, trevligt temprament .

KEVIN PÅ COCKERUTSTÄLLNING I BJUV 5 AUG.HAN FICK EXELLENT OCH PLACERAD 5 A I JUNIORKLASSEN OCH FICK BRA KRITIK VI ÄR NÖJDA MED DAGEN TROTS DEN TUFFA KONKURRANSEN 15 ST SOM SPRANG RUNT I RINGEN :0) SAMMANLAGT VAR DET 56 COCKRAR ANMÄLDA :0) PÄLSEN JOBBAS DET HÅRT MED .HAN HAR HAFT MYCKET UNDERULL SOM JAG FÅTT TA I OMGÅNGAR OCH HAR INTE SLÄPPT PÅ RYGGEN MED FINGERMETODEN SÅ JAG HAR KUNNAT KAMMAT HAN MED EN TÄTT UNDERULLSKNIV SOM HAR VARIT GULD VÄRD SOM JAG KÖPT I BELGIEN.RESTEN PLOCKAS FÖR HAND :)

Min fina kevin 11 månader .Hemkommen från Sofiero där han placerade sig 3 e plats i juniorklassen , kvalitetspris / Exellent Är nöjd och glad med dagen :)

kEVIN 16 MÅNADER

KEVIN 16 MÅNADER. NU ÖGONLYST GODKÄNDT OCH HD RÖNTGAD MED A HÖFTER :) BÄTTRE RESULTAT KAN MAN INTE FÅ JIPPI !! MATTE STOLT !

Kevin andra plats placering på internationela groomning competition i Belgien !!! Så glada och stolta :)

Kevin & jag på prispallen :)

Just färdigtrimmad i väntan på resultatet ;)

DOMARE PAM BLAY FRÅN ENGLAND. KEVIN I TVÅÅKER SOMMAREN 2013 VANN UNGHUNDSKLASSEN MED EXELLENT OCH CK

BEDÖMING : maskuline dog whith exc presentation. Exc bodyproportions good neck and shoulders.Exc head expression whit a good Eye. Well set ears.Exc profile movment.

Hemma i trädgården

Myser med matte i hängmattan och min bästis Pongo

På väg till Polen väntar på båten vid Gedser. Matte och jag ska tävla i Masters grooming show. Pam min tjejkompis som är en Bichon frise tik fick också följa med :)

Mastergroom Polen 2014 Kevin 2 a plats Pam Bichon frise 1 a plats

Groomania 2013 2 a plats

Swedgroom Sveriges första grooming tävling 3 placering 2013

Groomania 2014 3 plats

Mastergroom Polen 2 plats med Kevin 2014

Swedgroom 2014 2 plats

Danmark grooming tävling 2015 2 a placering

Danmark efterbild

DVG Tyskland grooming competition 2 a plats 2015

Tyskland 2015 2 placering spanielklass

Fina Kevin Tyskland 2015

Jag och Kevin Tyskland grooming tävlng

My dog Scandinavian mastergroom 2015 2 a plats

Maj 2016 1 placering på Grooming Art I Belgien så glad och stolt

VI VÄNTAR HEM VÅRA NYA COCKERSPANIELVALP I MITTEN PÅ DECEMBER 2011.HAN ÄR HELT LJUVLIG OCH KOMMER FRÅN KENNELN

SILK N` SHINE

HAN ÄR EN RÖD COCKERSPANIELKILLE
JUST CALL ME BOSS.

VI KOMMER ATT FÖLJA HAN UNDER DOM KOMMANDE VECKORNA FRAM TILL LEVERANSDAG.SEN SÄTTER JAG IN EN BILD I MÅNADEN🙂

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Lena | Svar 31.12.2011 23:06

Hej Maria! Vi har haft det stora nöjet att få hem systervalpen "Call me Diva" - helt ljuvlig! Jag kommer nog att höra av mig angående trimning framöver :) Lena

Maria Herbst 01.01.2012 23:14

Hejsan! Vad skoj :) Ni är så välkomna och det ska bli ett sant nöje att få trimma Kevins syster! Då blir det syskonträff varje gång :) Vi hörs kram Maria.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.02 | 13:10

Hej ! är du fortfarande föräldraledig och har intagningsstopp ?
Om du har det vet du när du kommer att öppna igen? Enzo behöver verkligen trimmas.Mvh Laila

...
21.07 | 17:11

Hej! Såg bild på cocker du "gjort om". Såå fin! Cocker från samma kennel som vi köpt vår, CoolaCox. har du tid att göra vid vår Maltes valppäls? Mvh Marianne

...
24.10 | 00:59

Hej!
Vi har skaffat vår första cocker vi har har haft bl.a. dvärg snouzer som jag trimmade själv Men jag har inte trummat eng cocker hon är svart o vit
K

...
16.03 | 15:49

Hej. Det gör jag men tyvärr har jag intagning stopp.
Mvh Maria

...
Du gillar den här sidan