WORKSHOP FÖR SVHF

HELA GÄNGET

SÅ HÄR SÅG FLAX UT INNAN VI ÅKTE IVÄG .OTRIMMAD !

DEMOSTRERAR HUR MAN PLOCKAR. MAN PLOCKAR ALLT MED FINGRARNA PÅ HUVUDET,HJÄSSAN,KROPPEN ,FRAMSIDA AV BEN,LÅRET.SKULLE MAN ANDVÄNDA KLIPPVEKTYG PÅ DESSA STÄLLENA SÅ SKULLE MAN FÖRSTÖRA PÄLSENS STRUKTUR SAMT PÄLSEN SKULLE SKIFTA I FÄRG OCH BLI HELT VIT/BEIGE EFTERHAND OCH DET GÅR ALDRIG ATT REPARERA !!! SÅ ATT VISA HUR MAN TRIMMAR RÄTT ÄR VIKTIGT FÖR MIG :)

ROLIG BILD PÅ MIG :) BLIR BLÄNDAD AV ALLA FOTOBLIXTRAR ;) NÄDÅ MAN PRATAR OCH FÅR FRÅGOR ;)

FÄRDIG TRIMMAD .DET HÄR ÄR SAMMA TRIM METOD, FAST DET ÄR TILL VARDAGS DVS FANORNA KAN VARA NÅGOT KORTARE ÄN MAN SKULLE HAFT TILL UTSTÄLLNING. FLAX HAR EN MITT I MELLAN.

LOUISE TORKAR AV BORDET INNFÖR NÄSTA VISNING MEDANS VI ANDRA PAUSAR LITE ME GOA SKRATT OCH MINGEL :)

DÅ VAR DET DAGS FÖR LENAS SNYGGA STORPUDEL CHIVAS SOM SKULLE VISAS.

FRISYREN SOM LENA SKULLE DEMOSTRERA VAR EN TOILETTE MODERN KLIPPNING.SNYGG FRISSA PÅ EN STORPUDEL.SOM HON ÖNSKADE ATT FLER FRISÖRER SKULLE TA EFTER,MEN DET HÄNGER SÅKLART PÅ KUNDEN FÖR DEN KRÄVER LITE MERA PÄLSVÅRD MEN HELT KLART SNYGGAST :) JAG HAR DEN SJÄLV PÅ MIN EGEN PUDEL.

FÄRDIGKLIPPT ! SNYGGT

PILLAN UPPFÖDARE PÅ CAIRN VILLE VISA HUR EN SNYGG CAIRN SKA TRIMMAS.HON LÄRDE UT OM ATT HA DUBBLA LAGER OCH TRIMMA VAR TREDJE MÅNAD SÅ DEN SÅG UT SOM EN CAIRN .PILLAN VAR VÄLDIGT TYDLIG MED HUR MÅNGA TRIMMADE NER CAIRNS FÖR HÅRT IN PÅ ULLEN VILKET ÄR INTE SNYGGT ENLIGT PILLAN. SÅ HÄR SKA DET SE UT !! OCH SÅ FICK VI ETT TIPS SUPERFOAM ;)

PILLAN FINGRARNA HELA TIDEN NÄR HON TRIMADE.

FÄRDIG ! SNYGGT

                   WORKSHOP

DEN 26 JANUARI 2013 ANNORDNADE SVHF EN WORKSHOP FÖR VÅRA MEDLEMMAR DÄR JAG SKULLE DEMOSTRERA HUR MAN TRIMMAR COCKERSPANIEL OCH DÄR ÄVEN MIN KOLLEGER PILLAN KLEBO VISA CAIRNTERRIER OCH SAMT LENA JÖNSSON PÅ STORPUDEL.

JAG VALDE ATT LÅNA EN COCKERSPANIEL SOM JAG HAR SOM KUND I MITT TRIM SEN MÅNGA ÅR.STORT TACK TILL ER ATT JAG FICK LÅNA FLAX OCH FÖR ATT NI SKÖTER HANS PÄLSVÅRD SÅ FINT😀

VI HADE PLATS FÖR 15 ANMÄLNINGAR MEN KLÄMDE IN SÅ VI VAR 18 SAMMANLAGT HIMMLA KUL ATT INTRESSET VAR STORT.VI PLANERAR FÖR NY WORKSHOP I HÖST IGEN SÅ FÅR VI SE VILKA RASER DET BLIR DÅ 🤩 HÄR KOMMER LITE BILDER FRÅN DAGEN.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Johanna & Anna | Svar 06.03.2013 22:51

Hej! Tack för idag, Tilda blev jätte fin! /JOhanna & Anna (Tilda hälsar med Vov vov)

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.02 | 13:10

Hej ! är du fortfarande föräldraledig och har intagningsstopp ?
Om du har det vet du när du kommer att öppna igen? Enzo behöver verkligen trimmas.Mvh Laila

...
21.07 | 17:11

Hej! Såg bild på cocker du "gjort om". Såå fin! Cocker från samma kennel som vi köpt vår, CoolaCox. har du tid att göra vid vår Maltes valppäls? Mvh Marianne

...
24.10 | 00:59

Hej!
Vi har skaffat vår första cocker vi har har haft bl.a. dvärg snouzer som jag trimmade själv Men jag har inte trummat eng cocker hon är svart o vit
K

...
16.03 | 15:49

Hej. Det gör jag men tyvärr har jag intagning stopp.
Mvh Maria

...
Du gillar den här sidan